Croit

 • Serkon MC 30-50, Masina Automata de Croit

  Serkon MC 30-50, Masina Automata de Croit. Compatibila cu toate sistemele CAD. Taiere precisa cu cutit inteligent.

  Pana la 3cm taieturi in latime sub vacuum, cu 2 modele diferite. Gauri automate pentru pense. Toti parametrii pot fi urmariti pe ecran. Fisierele pot fi controlate pe ecran inainte de taiere.

 • Serkon MC 70-80, Masina Automata de Croit

  Serkon MC 70-80, Masina Automata de Croit. Compatibila cu toate sistemele CAD. Taiere precisa cu cutit inteligent.

  Pana la 3cm taieturi in latime sub vacuum, cu 2 modele diferite. Gauri automate pentru pense. Toti parametrii pot fi urmariti pe ecran. Fisierele pot fi controlate pe ecran inainte de taiere.

 • Serkon MC 90, Masina Automata de Croit

  Serkon MC 90, Masina Automata de Croit. Compatibila cu toate sistemele CAD. Taiere precisa cu cutit inteligent.

  Pana la 3cm taieturi in latime sub vacuum, cu 2 modele diferite. Gauri automate pentru pense. Toti parametrii pot fi urmariti pe ecran. Fisierele pot fi controlate pe ecran inainte de taiere.

 • Dayang CZD-3, Masina de Croit cu Lama Verticala

  Cea mai populara lama verticala permite taierea materialelor usoare cat si a celor groase. Este usor de utilizat, echipata cu sistem de autoascutire si sistem de lubrefiere. Acest model este disponibil pentru materiale de taiere cum ar fi bumbac, confectii din lana, lenjerie, matase, material pentru jeansi etc.

 • Dayang CZD-108. Masina de Croit cu Lama Verticala

  Masina de croit Dayang CZD-108 cu lama verticala. Este conceputa special pentru taierea unor straturi mici de material. Este ergonomica si usor de utilizat, echipata cu sistem de autoascutire si sistem de lubrefiere.

  Greutatea redusa (numai 9 kg) o face foarte usor si ii confera o manevrabilitate foarte buna, ceea ce permite conducerea lina a cutitului in timpul taierii tesaturilor fine si a tricotajelor.

 • Dayang RSD-100, Masina de Croit cu Disc

  Masina de croit 4″ Dayang RSD-100 cu disc rotund si lungime de taiere 25 mm. Masina de croit cu disc pentru taierea de materiale usoare si medii ca greutate, rezistenta si usor de folosit.

 • Dayang RSD-50, Masina de Croit cu Disc

  Masina de croit 2″ Dayang RSD-50 cu disc rotund si lungime de taiere 8 mm sau foarfeca electrica de croit cu disc rotund pentru taiere usoara, executie buna si manevrare facila.

  Set cu doua lame de taiere de forma hexagonala de 50 mm si perii din carbon de rezerva.

 • Dayang DYDB-1/2/3, Dispozitiv Manual de Taiat la Cap de Span

  Dispozitiv de taiat la cap de span cu reglare manuala DAYANG DYDB-1/2/3. Setul este format din: presa de imbracaminte posterioara, sina de presa de stofa frontala cu ghidaj de taietor, taietor si alimentator de material, numarator de straturi automatizat.