Masini de Spalat

 • Tolon TWE20 – Masina de Spalat Industriala Compacta

  Modelul TWE20 beneficiaza de cele mai reduse dimensiuni cu putinta, in timp ce performantele raman la cele mai inalte standarde industriale. Este masina de spalat profesionala perfecta pentru afacerile care beneficiaza de un spatiu mic sau care au nevoie de o capacitate de incarcare nu foarte ridicata.

 • Tolon TWE40 – Masina de Spalat Industriala Compacta

  Modelul TWE40 beneficiaza de cele mai reduse dimensiuni cu putinta, in timp ce performantele raman la cele mai inalte standarde industriale. Este masina de spalat profesionala perfecta pentru afacerile care beneficiaza de un spatiu mic sau care au nevoie de o capacitate de incarcare nu foarte ridicata.

 • Tolon TWE60 – Masina de Spalat Industriala de Mare Capacitate

  Afacerile au nevoie de masini de spalat de mare capacitate pentru eficienta maxima. Modelul TWE60 cu o capacitate de incarcare de 60 de kg a fost creat pentru a indeplini exact aceste nevoi. Acest model poate functiona intreaga zi, satisfacand cererile mari venite din partea spalatoriilor aglomerate, contribuind la eficientizarea intregii opreatiuni.

 • Tolon TWE110 – Masina de Spalat Industriala de Mare Capacitate

  Afacerile au nevoie de masini de spalat de mare capacitate pentru eficienta maxima. Modelul TWE110 cu o capacitate de incarcare de 110 de kg a fost creat pentru a indeplini exact aceste nevoi. Acest model poate functiona intreaga zi, satisfacand cererile mari venite din partea spalatoriilor aglomerate, contribuind la eficientizarea intregii opreatiuni.