Masini de Surfilat / Triplock

Masini surfilat triploc – Principala recomandare NaTex pentru rezultate impecabile de surfilare

Sunt sanse destul de mari ca cei care se ocupa de cusut doar ca hobby sau care abia acum se gandesc la infiintarea unei afaceri de confectii sa nu fi auzit inca de termenul de surfilare.

Acest proces se realizeaza prin masini surfilat triploc specializate care, desi par intimidante la inceput, sunt foarte avantajoase, iar companiile de succes le cunosc utilitatea si investesc fara retineri in performanta lor.

Pe langa faptul ca o masina de surfilat triploc permite realizare unei bune parti din procedeul de coasere ca o masina de cusut obisnuita, procesul de surfilare are o utilitate enorma in productia confectiilor de calitate.

Exista preconceptia cum ca o masina de cusut poate fi inlocuita cu una de surfilat, insa un astfel de aparat nu poate inlocui in totalitate coaserea, ci mai degraba permite realizarea unor elemente complementare, caracteristice unui nivel profesional de lucru, specific fabricilor.

O masina de surfilat permite finalizarea confectiior prin “sigilarea” marginilor de material

Acest lucru previne destramarea, oferind o durata lunga de viata produsului finit. Numite de cele mai multe ori si masini triploc, aceste sisteme completeaza foarte inteligent masinile de cusut obisnuite care nu permit finisarea confectiilor la un nivel atat de inalt.

Masinile triploc impreuna cu cele de cusut sunt astfel combinatia perfecta pentru construirea unei afaceri de confectii solide si prolifice.

Cum functioneaza o masina triploc?

O astfel de masina ofera posibilitati infinite in industia confectiilor. Aceasta foloseste de la 2 pana la 8 papiote de ata simultan (in functie de modelul masinii de cusut) si coase tivurile si marginile materialelor printr-o cusatura speciala si de durata.

Daca inca exista dubii legate de obtinerea unor astfel de sisteme, aminteste-ti cele 5 avantaje pe care masinile surfilat triploc le ofera pentru a-ti dezvolta afacerea:

  1. Eficienta;
  2. Rapiditate;
  3. Utilizare facila;
  4. Calitate;
  5. Profit.

NaTex e un concurent redutabil pe piata sistemelor de surfilat precum si a masinilor de cusut sau croit

Orice companie de confectii de succes investeste bani in aparaturi de surfilare sau de cusut pe care se pot baza si care ajuta la fabricarea unor produse de calitate care pot fi vandute la preturi mai mari.

Caracteristicile functionarii unei masini surfilat triploc

  • Echipamentele din aceasta categorie permit finisarea corespunzatoare si profesionala a confectiilor, gradul lor de calitate fiind ridicat;
  • Masina de surfilat poate folosi (in functie de model) de la 3 pana la 8 papiote diferite de ata, cu mai multe ace care lucreaza simultan si foarte rapid
  • Utilizarea mai multor ate intr-un proces automatizat rezulta in cusaturi de calitate si net superioare tivirii la o masina de cusut clasica;
  • Pe piata se gasesc sub mai multe denumiri, precum masina surfilare, masina triploc sau overlock.

In fisa tehnica a produselor de surfilare se remarca viteza de coasere, iar asta iti permite sa alegi aceste aparate in functie de nevoile afacerii tale.

Te sfatuim sa te orientezi catre produsele disponibile pentru rezultate de exceptie

Activitatile tale profesionale merita sa se bucure de cele mai noi sisteme si tehnologii pentru a oferi la randul tau produse longevive clientilor tai si pentru a te impune pe piata de profil ca un competitor serios pe piata.

Investeste in masini surfilat triploc si cu siguranta iti vei optimiza procesul de productie angro.