Sala de Croit

 • Serkon ES-1, Masina de Control Tesatura Deschisa (lycra) cu Control la Margini

  Masina de control este utilizata pentru revizuirea si testarea de materiale, in scopul de a detecta defecte, pete sau defecte mecanice. In componenta rampelor de control intra atat mecanisme si dispozitive obligatorii (pentru derulare si rulare, pentru inregistrarea lungimii si a variatiei latimii), cat si mecanisme, dispozitive si echipamente ce depind de:
  – forma initiala de prezentare a materialului textil (simplu, dublat, tubular);
  – necesitatea efectuarii unor operatii anterioare verificarii (dedublare, despicare a tricoturilor tubulare);

 • Serkon MC 30-50, Masina Automata de Croit

  Serkon MC 30-50, Masina Automata de Croit. Compatibila cu toate sistemele CAD. Taiere precisa cu cutit inteligent.

  Pana la 3cm taieturi in latime sub vacuum, cu 2 modele diferite. Gauri automate pentru pense. Toti parametrii pot fi urmariti pe ecran. Fisierele pot fi controlate pe ecran inainte de taiere.

 • Serkon MC 70-80, Masina Automata de Croit

  Serkon MC 70-80, Masina Automata de Croit. Compatibila cu toate sistemele CAD. Taiere precisa cu cutit inteligent.

  Pana la 3cm taieturi in latime sub vacuum, cu 2 modele diferite. Gauri automate pentru pense. Toti parametrii pot fi urmariti pe ecran. Fisierele pot fi controlate pe ecran inainte de taiere.

 • Serkon MC 90, Masina Automata de Croit

  Serkon MC 90, Masina Automata de Croit. Compatibila cu toate sistemele CAD. Taiere precisa cu cutit inteligent.

  Pana la 3cm taieturi in latime sub vacuum, cu 2 modele diferite. Gauri automate pentru pense. Toti parametrii pot fi urmariti pe ecran. Fisierele pot fi controlate pe ecran inainte de taiere.

 • Serkon MN1 Mini Master, Masina de Spanuit Automata

  Intindere usoara a tuturor tesaturilor. Panou de control full automat. Usor de folosit prin atingerea ecranului.

  Intinde tesaturi grele cu sistemul de control electronic. Intinde si finiseaza tesaturile. Diferite optiuni de viteza pentru miscari inainte/inapoi.

 • Serkon MJ1 Master Jeans, Masina de Spanuit Automata

  Solutia perfecta pentru denim. Intindere usoara a tuturor tesaturilor. Panou de control full automat. Usor de folosit prin atingerea ecranului.

  Intinde tesaturi grele cu sistemul de control electronic. Intinde si finiseaza tesaturile. Diferite optiuni de viteza pentru miscari inainte/inapoi.

 • Dayang CZD-3, Masina de Croit cu Lama Verticala

  Cea mai populara lama verticala permite taierea materialelor usoare cat si a celor groase. Este usor de utilizat, echipata cu sistem de autoascutire si sistem de lubrefiere. Acest model este disponibil pentru materiale de taiere cum ar fi bumbac, confectii din lana, lenjerie, matase, material pentru jeansi etc.

 • Dayang CZD-108. Masina de Croit cu Lama Verticala

  Masina de croit Dayang CZD-108 cu lama verticala. Este conceputa special pentru taierea unor straturi mici de material. Este ergonomica si usor de utilizat, echipata cu sistem de autoascutire si sistem de lubrefiere.

  Greutatea redusa (numai 9 kg) o face foarte usor si ii confera o manevrabilitate foarte buna, ceea ce permite conducerea lina a cutitului in timpul taierii tesaturilor fine si a tricotajelor.